-16%

Моталица со кабел (3×2,5mm) 30m

2,369.00 ден

Моталица со кабел (3×2,5mm) 30m
Паковање: 4/1 -1k

Опис

Моталица со кабел (3×2,5mm) 30m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ