-16%

Моталица со кабел (3×2,5mm) 40m

2,495.00 ден

Моталица со кабел (3×2,5mm) 40m
Паковање: 4/1 -1k

Опис

Моталица со кабел (3×2,5mm) 40m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ