Грло за сијалица рамно црно Е-27

29.00 ден

Грло за сијалица рамно црно Е-27
Паковање: 400/24 -24k

ШИФРА: 11939 Категории ,

Опис

Грло за сијалица рамно црно Е-27

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ