Грло за плафонерки порцеланско E-27

30.00 ден

Грло за плафонерки порцеланско E-27
Паковање: 240/20 -20k

SKU: 10238 Категории ,

Опис

Грло за плафонерки порцеланско E-27

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ