Грло за сијалица порцеланско E-27

27.00 ден

Грло за сијалица порцеланско E-27
Паковање: 240/20 -20k

SKU: 11938 Категории ,

Опис

Грло за сијалица порцеланско E-27

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ