Моталица со кабел (3×2,5mm) 50m

3,015.00 ден

Моталица со кабел (3×2,5mm) 50m
Паковање: 4/1 -1k

SKU: 18543 Категории ,

Опис

Моталица со кабел (3×2,5mm) 50m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ