-16%

Моталица со кабел (3×2,5mm) 20m

1,613.00 ден

Моталица со кабел (3×2,5mm) 20m
Паковање: 4/1 -1k

Опис

Моталица со кабел (3×2,5mm) 20m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ