Трака за када PVC бела 38mm x 3.2m

233.00 ден

38mm x 3.2m

Пакување: 70/1 -1k

Опис

Трака за када PVC бела

38mm x 3.2m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ