-15%

Трака водоотпорна силиконска 4 x 5 10mm x 1.5m

198.00 ден

4 x 5 10mm x 1.5m

Пакување: 100/1 -1k

Опис

Трака водоотпорна силиконска

4* x 5 10 mm x 1.5m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ