Спојка со вентил црно црвен Ф25 x 25

45.00 ден

Спојка со вентил црно црвен Ф25 x 25
Паковање: 500/1 -1k

Опис

Спојка со вентил црно црвен Ф25 x 25

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ