Спојка со вентил црно црвен Ф20 x 20

41.00 ден

Спојка со вентил црно црвен Ф20 x 20
Паковање: 500/1 -1k

Опис

Спојка со вентил црно црвен Ф20 x 20

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ