-18%

Спојка со вентил црн црвен Ф16 x 1/2

27.00 ден

Спојка со вентил црн црвен Ф16 x 1/2
Паковање: 500/50 -1k

Опис

Спојка со вентил црн црвен Ф16 x 1/2

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ