Брза спојка за црево месинг 3/4

270.00 ден

Брза спојка за црево месинг 3/4
Паковање: 500/1 -1k

ШИФРА: 14220 Категории ,
Погледни кошничка

Опис

Брза спојка за црево месинг 3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ