Дупла спојка за црева 1/2-3/4

45.00 ден

Дупла спојка за црева 1/2-3/4
Пакување: 500/100 -1k

Опис

Дупла спојка за црева 1/2-3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ