Сифон флексибилен единачен 3000 6/4 (со инокс навртка) MKD

165.00 ден

Сифон флексибилен единачен 3000 6/4 (со инокс навртка) MKD
Паковање: 30/1 -1k

Опис

Сифон флексибилен единачен 3000 6/4 (со инокс навртка) MKD

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ