-11%

Сифон за умивалник TORN без мутер 32x70mm Ф40

58.00 ден

Сифон за умивалник TORN без мутер 32x70mm Ф40
Паковање: 100/1 -1k

Опис

Сифон за умивалник TORN без мутер 32x70mm Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ