Сифон флексибилен дупли 3002 6/4 (со инокс навртка) MKD

233.00 ден

Сифон флексибилен дупли 3002 6/4 (со инокс навртка) MKD
Паковање: 15/1 -1k

Опис

Сифон флексибилен дупли 3002 6/4 (со инокс навртка) MKD

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ