-15%

Моталка за црево со тркалца

1,147.50 ден

Моталка за црево со тркалца
1/2 – 40m
3/4 – 35m
Паковање: 6/1 -1k

Опис

Моталка за црево со тркалца
1/2 – 40m
3/4 – 35m

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ