Шелна за кабел пластична 10mm 100ком.

60.00 ден

Шелна за кабел пластична 10mm

Паковање: 250/100 -100k

Опис

Шелна за кабел пластична 10mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ