Шелна за кабел пластична 8mm 100ком.

36.00 ден

Шелна за кабел пластична 8mm

Паковање: 300/100 -100k

Опис

Шелна за кабел пластична 8mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ