Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 60cm лине-стандард witn

1,335.00 ден

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 60cm лине-стандард witn
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 18402 Категории ,

Опис

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 60cm лине-стандард witn

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ