Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 50cm

1,860.00 ден

Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 50cm
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 18407 Категории ,

Опис

Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 50cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ