-18%

Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 60cm

1,254.00 ден

Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 60cm
Паковање: 12/1 -1k

Опис

Инокс топ сифон за када со изолација 360* лине-стандард witn HO-50 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ