Инокс топ сифон за када лине-стандард HO-50 60cm

1,230.00 ден

Инокс топ сифон за када лине-стандард HO-50 60cm
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 14082 Категории ,

Опис

Инокс топ сифон за када лине-стандард HO-50 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ