Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 80cm лине-стандард witn

1,650.00 ден

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 80cm лине-стандард witn
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 18446 Категории ,

Опис

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 80cm лине-стандард witn

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ