Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 50cm лине-стандард witn

1,230.00 ден

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 50cm лине-стандард witn
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 18401 Категории ,

Опис

Инокс топ сифон за када со изолација HO-50 50cm лине-стандард witn

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ