-15%

Кутија за кабел + прекидач гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3A 1/16 A.220/250V

236.00 ден

Кутија за кабел + прекидач гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3A 1/16 A.220/250V
Паковање: 9/1 -1k

Опис

Кутија за кабел + прекидач гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3A 1/16 A.220/250V

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ