Кутија за кабел + прекидач гумен 2G (монофазен) Tenpo-29/2A 1/16 A.220/250V

225.00 ден

Кутија за кабел + прекидач гумен 2G (монофазен) Tenpo-29/2A 1/16 A.220/250V
Паковање: 15/1 -1k

ШИФРА: 18259 Категории ,

Опис

Кутија за кабел + прекидач гумен 2G (монофазен) Tenpo-29/2A 1/16 A.220/250V

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ