Кутија за кабел гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3 1/16A.220/250V

225.00 ден

Кутија за кабел гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3 1/16A.220/250V
Паковање: 9/1 -1k

Availability: Нема на залиха SKU: 18258 Категории ,

Опис

Кутија за кабел гумен 3G (монофазен) Tenpo-29/3 1/16A.220/250V

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ