Кутија за кабел гумен 1G (монофазен) Tenpo-26 1/16 A.220/250V

98.00 ден

Кутија за кабел гумен 1G (монофазен) Tenpo-26 1/16 A.220/250V
Паковање: 15/1 -1k

SKU: 18255 Категории ,

Опис

Кутија за кабел гумен 1G (монофазен) Tenpo-26 1/16 A.220/250V

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ