-18%

Комбиниран аголен вентил S 1/2-3/8-3/4

492.00 ден

Комбиниран аголен вентил S 1/2-3/8-3/4
Паковање: 80/1 -1k

Опис

Комбиниран аголен вентил S 1/2-3/8-3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ