Дупла нипла месинг 1/2-1/2

30.00 ден

Дупла нипла месинг 1/2-1/2
Паковање: 100/1 -1k

Опис

Дупла нипла месинг 1/2-1/2

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ