Дупла нипла месинг 3/8-3/8

23.00 ден

Дупла нипла месинг 3/8-3/8
Паковање: 100/1 -1k

Опис

Дупла нипла месинг 3/8-3/8

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ