Дупла нипла месинг 5/8-5/8

15.00 ден

Дупла нипла месинг 5/8-5/8
Паковање: 100/1 -1k

Опис

Дупла нипла месинг 5/8-5/8

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ