Дупла нипла месинг 3/4-3/4

30.00 ден

Дупла нипла месинг 3/4-3/4
Паковање: 50/1 -1k

Опис

Дупла нипла месинг 3/4-3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ