Црево инокс 3/8-1/2 60cm

165.00 ден

Црево инокс 3/8-1/2 60cm
Паковање: 10

SKU: 141260 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-1/2 60cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ