Црево инокс 3/8-1/2 50cm

150.00 ден

Црево инокс 3/8-1/2 50cm
Паковање: 10

SKU: 141250 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-1/2 50cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ