Црево инокс 3/8-1/2 40cm

150.00 ден

Црево инокс 3/8-1/2 40cm
Паковање: 10

ШИФРА: 141240 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-1/2 40cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ