ГМС диван кујнска батерија со две црева

7,190.00 ден

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Црна МАТ
Висина: 40 cm
DVA006
Ф40

Паковање: 5/1 -1k

ШИФРА: 006DVA Категории ,

Опис

ГМС диван кујинска батерија со две црева
Боја: Црна МАТ
Висина: 40 cm
DVA006
Ф40

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ