Црево инокс 3/8-1/2 100cm

225.00 ден

Црево инокс 3/8-1/2 100cm
Паковање: 10

SKU: 141210 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-1/2 100cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ