Црево инокс 1/2-1/2 30cm

105.00 ден

Црево инокс 1/2-1/2 30cm
Паковање: 10

SKU: 141330 Категории ,

Опис

Црево инокс 1/2-1/2 30cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ