Црево инокс 1/2-1/2 40cm

150.00 ден

Црево инокс 1/2-1/2 40cm
Паковање: 10

SKU: 141340 Категории ,

Опис

Црево инокс 1/2-1/2 40cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ