Црево инокс 3/8-1/2 80cm

180.00 ден

Црево инокс 3/8-1/2 80cm
Паковање: 10

SKU: 141280 Категории ,

Опис

Црево инокс 3/8-1/2 80cm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ