Утикач двополни ел-би бел 16А

38.00 ден

Утикач двополни ел-би бел 16А
Паковање: 12/1 -1k

SKU: 11943 Категории ,

Опис

Утикач двополни ел-би бел 16А

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ