Шелна за кабел пластична 5mm 100ком.

27.00 ден

Шелна за кабел пластична 5mm

Паковање: 500/100 -100k

Опис

Шелна за кабел пластична 5mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ