Медалјан разделник за црево со вентил со2 1/2-3/4

180.00 ден

Медалјан разделник за црево со вентил со2 1/2-3/4
Паковање: 120/20 -1k

SKU: 14md314 Категории ,

Опис

Медалјан разделник за црево со вентил со2 1/2-3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ