Медалјан брза спојка за црево 1/2

45.00 ден

Медалјан брза спојка за црево 1/2
Паковање: 720/60 -1k

SKU: 14md326 Категории ,

Опис

Медалјан брза спојка за црево 1/2

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ