Медалјан брза спојка за црево 3/4

54.00 ден

Медалјан брза спојка за црево 1/2
Паковање: 480/40 -1k

SKU: 14md328 Категории ,

Опис

Медалјан брза спојка за црево 3/4

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ