Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 2mm

255.00 ден

Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 2mm
Паковање: 1/1000 -1p

Опис

Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 2mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ