Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 3mm

255.00 ден

Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 3mm
Паковање: 1/1000 -1p

Опис

Крст за фуги од плочки сет 1000 комада 3mm

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ